Klizni sistem SlideMaster

SlideMaster - klizni sistem

Od 380€

SlideMaster - klizni sistem sa toplotnom izolacijom - podiže standarde sistema za zastakljivanje vaših balkona, terasa zimskih bašti itd... Klizni sistemi su unapređeni u smislu izolacije, udobnosti i estetike i pretvaraju vaše balkone, zimske vrtove i restorane u prijatane prostorije za boravak. SlideMaster se može koristiti sa termo izolovanim staklom (4+12+4mm)i jednim staklom (8 do 10 mm).

Zasnovana na karakteristikama koje se koriste za termoizolaciono staklo, toplotno izolovana verzija SlideMaster-a pruža 4,3 puta veću izolaciju od jednog stakla. Sada će vaš dnevni prostor biti hladniji leti i topliji zimi. SlideMaster Sliding Sistem pruža maksimalan panoramski i elegantan pogled bez upotrebe fiksnih profila.

Sistem ima panoramski pogled zahvaljujući panelima koji mogu da imaju visinu do 3,2m, a širinu do 1,5m. Maksimalna nosivost krila je 200kg. Ovi paneli se mogu udobno zatvoriti / otvoriti uz pomoć naprednih mehanizama i posebnog sistema zaključavanja.

Različita mesta zahtevaju različite sisteme zaključavanja. SlideMaster vam omogućava da odaberete najbolju odgovarajuću opciju između sistema za zaključavanje sa i bez ključeva.

SlideMaster se sastoji od standardnih četiri klizna kanala. Svaka klizna staklena krila se kreću na vlastitoj šini. Svaka krila se međusobno zaključavaju i povlačie. Kada dođete do krajnje tačke, panel koji ste povukli će se glatko zaključati. Jednako jednostavno, sistem se može delimično ili u potpunosti olako otvoriti pomoću lagane sile unazad.

Na osnovu specijalno dizajniranih panela, sistem omogućava unutrašnje čišćenje prozora jer se svi paneli mogu odvojiti po želji.

SlideMaster se može koristiti na standardnom ili visokim donjom šinom. Drugim rečima, sistem može pružiti fleksibilna rešenja za restorane, kafiće, zimske vrtove ili balkone.

Različita mesta zahtevaju različite tipove sistema zaključavanja. SlideMaster vam omogućava da odaberete najbolju odgovarajuću opciju između sistema za zaključavanje prstiju i ključeva za zaključavanje.

Galerija